Rent a car Niš – HILL nudi odlične pogodnosti i uslove iznajmljivanja vozila koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Za vašu sigurnost i bezbednost, Rent a car Nis – HILL nudi putno osiguranje za sve putnike i kasko osiguranje za vozilo.

Za one koji putuju sa decom, Rent a car Nis – HILL nudi sedište za bebe i buster, kako bi putovanje bilo sigurnije i udobnije za celu porodicu. Wi-Fi je takođe dostupan u svakom vozilu, tako da možete ostati povezani tokom celog puta. Kompletna zimska oprema je takođe dostupna, što će vam omogućiti sigurniju vožnju u hladnijim mesecima.

Ukoliko vam je potrebna pomoć na putu, Rent a car Nis – HILL je tu da vam pomogne 24 časa dnevno. Fleksibilno radno vreme će vam omogućiti da iznajmite vozilo u skladu sa vašim rasporedom. GPS navigacija sa ažuriranim mapama Evrope će vam olakšati putovanje i učiniti ga još udobnijim i jednostavnijim.

Besplatno preuzimanje na aerodromu Niš je još jedna pogodnost koju nudi HILL. Ova agencija vam takođe nudi mogućnost dugoročnog najma vozila, što je idealno za one koji planiraju duže putovanje ili boravak u gradu.

Flota pouzdanih i tehnički ispravnih automobila je na raspolaganju za vaš izbor. Uz Rent a car Nis – HILL možete preći 200km dnevno, a za dodatne kilometre se naplaćuje samo 12,00 RSD po kilometru. Takođe, ako planirate kraće putovanje, Rent a car Nis – HILL nudi popust od -10% za iznajmljivanje do 100km dnevno.

Obratite nam se i Rent a car Nis – HILL će se pobrinuti za najbolji izobr i uslove iznajmljivanja vozila kako bi uživali u sigurnom i udobnom putovanju.