Planirate putovanje, ali vam je potreban pouzdan partner na putu? Imate sreće jer ste na pravom mestu! Naša rent-a-car agencija pruža najbolje usluge iznajmljivanja vozila u gradu, a evo šta vam sve možemo ponuditi:

Putno osiguranje za sve putnike su uključeni u cenu. Bez obzira na to gde idete i koliko dugo putujete, mi ćemo se pobrinuti da budete sigurni i zaštićeni.

Kasko osiguranje je još jedna prednost koju nudimo. Naši automobili su pouzdani i tehnički ispravni, ali nikad se ne zna šta se može desiti na putu. Za vašu sigurnost, imamo sedišta za bebe i bustere.

Ako ste poslovni putnik ili želite da ostanete povezani, naša vozila su opremljena Wi-Fi mrežom, tako da možete ostati u kontaktu sa svetom. Kompletna zimska oprema obezbeđena je tokom zime, jer je vaša sigurnost na prvom mestu.

Uz 24-časovnu pomoć na putu, uvek ste u sigurnim rukama. Fleksibilno radno vreme i GPS navigacija sa ažuriranim mapama Evrope takođe su dostupni kako biste se osećali opušteno i bezbrižno na putovanju.

Cena za iznajmljivanje vozila je povoljna i kreće se već od samo 20 eura po danu! Ako dolazite na aerodrom Niš, besplatno preuzimanje je obezbeđeno, kako biste se lakše snašli u novom gradu. Takođe, ako vam je potreban dugoročan najam vozila, tu smo da vam izađemo u susret.

Naša flota se sastoji od pouzdanih i tehnički ispravnih automobila, a naša agencija je najbolja u gradu. Kontaktirajte nas i uverite se sami. Čekamo vas sa zadovoljstvom!