HILL – Rent a car Niš pruža jednostavan i brz način za rezervisanje vašeg vozila online! Preporučujemo vam da unapred izvršite rezervaciju, jer ćete na taj način imati veći izbor vozila za odabir, u poređenju sa traženjem automobila nekoliko dana pre preuzimanja. Posebno u vreme kada u Niš dolazi veliki broj turista tokom različitih događaja (poput Nove godine, sajmova, prolećnih i letnjih sezona), savetujemo vam da potražite vozilo najmanje do 10 dana pre vašeg planiranog putovanja.

Naša agencija nudi iznajmljivanje vozila po najpovoljnijim cenama. Uz to putno osiguranje za sve putnike su uključeni u cenu. Bez obzira na to gde idete i koliko dugo putujete, mi ćemo se pobrinuti da budete sigurni i zaštićeni.

Kasko osiguranje je još jedna prednost koju nudimo. Naši automobili su pouzdani i tehnički ispravni, ali nikad se ne zna šta se može desiti na putu. Za vašu sigurnost, imamo sedišta za bebe i bustere.

Ako ste poslovni putnik ili želite da ostanete povezani, naša vozila su opremljena Wi-Fi mrežom, tako da možete ostati u kontaktu sa svetom. Kompletna zimska oprema obezbeđena je tokom zime, jer je vaša sigurnost na prvom mestu.

Uz 24-časovnu pomoć na putu, uvek ste u sigurnim rukama. Fleksibilno radno vreme i GPS navigacija sa ažuriranim mapama Evrope takođe su dostupni kako biste se osećali opušteno i bezbrižno na putovanju.

Cena za iznajmljivanje vozila je povoljna i kreće se već od samo 20 eura po danu! Ako dolazite na aerodrom Niš, besplatno preuzimanje je obezbeđeno, kako biste se lakše snašli u novom gradu. Takođe, ako vam je potreban dugoročan najam vozila, tu smo da vam izađemo u susret.

Naša flota se sastoji od pouzdanih i tehnički ispravnih automobila, a naša agencija je najbolja u gradu. Kontaktirajte nas i uverite se sami. Čekamo vas sa zadovoljstvom!